Bataadi-fetasalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Grill, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Bataadi-fetasalat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    bataati
  • 2 sl
    oliiviõli
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 50 g
    rukolat
  • 200 g
    marineeritud fetakuubikuid
  • 0.2
    punast tšillit
  • 0.5
    sidruni mahl
 

Valmistamisjuhend

Koori ja viiluta bataadid. Tõsta bataadiviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri oliiviõliga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Küpseta bataate 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni need on pehmed. Võid bataadiviile küpsetada ka grillil, neid vahepeal keerates.

Tõsta bataadiviilud taldrikutele ning lisa fetakuubikud ja rukola. Maitsesta peenestatud tšilli ja sortsu fetajuustust jäänud õlimarinaadiga. Pigista peale sidrunimahla.