
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gbataati
-
2 sloliiviõli
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
50 grukolat
-
200 gmarineeritud fetakuubikuid
-
0.2punast tšillit
-
0.5sidruni mahl
Valmistamisjuhend
Koori ja viiluta bataadid. Tõsta bataadiviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri oliiviõliga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Küpseta bataate 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni need on pehmed. Võid bataadiviile küpsetada ka grillil, neid vahepeal keerates.
Tõsta bataadiviilud taldrikutele ning lisa fetakuubikud ja rukola. Maitsesta peenestatud tšilli ja sortsu fetajuustust jäänud õlimarinaadiga. Pigista peale sidrunimahla.