Bánh mì tofuleivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sojat, Eelroog

Bánh mì tofuleivad

2 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Maitsev ja toitev tofuleib sobib nii vahepalaks kui õhtuooteks. Külmutatud valmissaiad teevad vietnamipäraste leibade tegemise kiireks ja lihtsaks. Tofuleivad on piimavabad, kui kasutad määrimiseks majoneesi.

Lisa

Koostisosad

  • 2
    baguette´i
  • 1 pakk
    (300 g) külmsuitsu tofut
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    riisiveiniäädikat
  • 1 tl
    suhkrut
  • 1 tl
    tšillipastat
  • Marineeritud porgand:
  • 2
    porgandit
  • 1 dl
    vett
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 2 sl
    riisiveiniäädikat
  • veidi soola
  • Lisaks:
  • 100 g
    maitsestamata toorjuustu või majoneesi
  • 0.5
    kurki
  • 2 sl
    jalapeno viile
  • veidi peterselli
 

Valmistamisjuhend

Küpseta saiad pakendil oleva juhise järgi ja lase jahtuda. Valmista marineeritud porgand. Koori ja tükelda või riivi porgandid õhukesteks ribadeks. Lase kastrulis keema vesi, suhkur, äädikas ja sool. Lisa porgandiribad ja keeda minut aega. Kalla kaussi ja lase jahedas kohas vähemalt pool tundi maitsestuda. Lõika tofu viiludeks. Prae viilud kiiresti mõlemalt poolt ja tõsta taldrikule. Sega kokku maitseleeme koostisained ja vala tofu peale. Lase veidi aega maitsestuda. Viiluta kurk. Lõika saiad pikuti pooleks ja määri neile toorjuustu. Täida saiad tofuviiludega, marineeritud porgandi, kurgi ja jalapenoviiludega. Kaunista peterselliga.