
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1sibul
-
150 gporgandit
-
100 gkaalikat
-
400 gkartuleid
-
3 sltomatipastat
-
1 llihapuljongit
-
tükk porrulauku
-
100 gväherasvast sulatatud juustu
-
musta pipart
-
vajadusel soola
-
hakitud peterselli
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul, koori porgand, kaalikas ja kartul ning lõika need ribadeks või õhukesteks viiludeks. Pruunista hakkliha potis ilma rasvaineta. Lisa sibul ja küpseta veel veidi aega. Sega hulka tomatipasta ja lihapuljong. Aja kiiresti keema. Lisa porgand ja kaalikas ning keeda 10–15 minutit. Lisa kartul ja küpseta umbes 15 minutit, kuni aedviljad on pehmed. Sega hulka juustutükid ning porrulaugu rõngad. Kuumuta, maitse ja lisa hakitud petersell.