Apelsinipannkoogid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Apelsinipannkoogid

4-le inimesele
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • Taigen:
  • 1.5 dl
    nisujahu
  • 1 sl
    suhkrut
  • 0.2 tl
    soola
  • 3 dl
    piima
  • 2
    muna
  • 0.5 dl
    õli või vedelat margariini
  • Täidis:
  • 75 g
    margariini
  • 1 dl
    tuhksuhkrut
  • 1
    apelsini riivitud koor
  • 0.5
    apelsini mahl
  • 0.5 dl
    (sidrunilikööri)
 

Valmistamisjuhend

Pane kaussi jahu, suhkur ja sool. Lisa piim ja muna, samal ajal korralikult segades. Lisa õli või vedel margariin. Kuumuta pann ja pane esimene kord pannile veidi rasvainet. Prae pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta pannkoogid üksteise peale ja hoia neid soojas. Valmista täidis. Vahusta margariin pehmeks. Lisa tuhksuhkur ja apelsini koor ning mahl. Määri veidi täidist iga pannkoogi peale ja voldi pannkoogid neljaks. Vala ülejäänud täidis pannile ja kuumuta selliselt, et rasvaine hakkab sulama. Pööra kokkuvolditud pannkooke segus ja lase neil soojeneda. Vala kuumade pannkookide peale soovi korral veidi sidrunilikööri.