
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Taigen:
-
1.5 dlnisujahu
-
1 slsuhkrut
-
0.2 tlsoola
-
3 dlpiima
-
2muna
-
0.5 dlõli või vedelat margariini
- Täidis:
-
75 gmargariini
-
1 dltuhksuhkrut
-
1apelsini riivitud koor
-
0.5apelsini mahl
-
0.5 dl(sidrunilikööri)
Valmistamisjuhend
Pane kaussi jahu, suhkur ja sool. Lisa piim ja muna, samal ajal korralikult segades. Lisa õli või vedel margariin. Kuumuta pann ja pane esimene kord pannile veidi rasvainet. Prae pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta pannkoogid üksteise peale ja hoia neid soojas. Valmista täidis. Vahusta margariin pehmeks. Lisa tuhksuhkur ja apelsini koor ning mahl. Määri veidi täidist iga pannkoogi peale ja voldi pannkoogid neljaks. Vala ülejäänud täidis pannile ja kuumuta selliselt, et rasvaine hakkab sulama. Pööra kokkuvolditud pannkooke segus ja lase neil soojeneda. Vala kuumade pannkookide peale soovi korral veidi sidrunilikööri.