Ahjufilee
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Laktoosivaba

Ahjufilee

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Kas otsid mõtteid pidupäevaroaks? Ahjufilee, tume punaveinikaste, Hasselbackeni kartulid ja kuumad aedviljad on klassikaline kombinatsioon. Paku algatuseks šampinjonisuppi ja väikesi pähklikukleid. Magustoiduks sobivad juustud ja moosid ning Prantsuse sidrunikook. Kõigi nende toitude retseptid leiad meie teenuse alt. Head isu!

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    veise välisfileed
  • 1 sl
    õli
  • 2
    peenestatud küüslauguküünt
  • 2 sl
    sojakastet
  • 1 tl
    tüümiani
  • 1 tl
    rosmariini
  • 1 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 tl
    soolahelbeid
 

Valmistamisjuhend

Eemalda fileelt kelme. Määri filee pinnale õli ning pruunista liha kiiresti kuumal pannil. Pane liha ahjuvormi, pintselda sojakastmega ja määri pinnale kõik maitseained, välja arvatud sool. Lükka lihatermomeeter filee kõige paksemasse kohta. Küpseta liha 110-kraadises ahjus umbes tund aega, kuni lihatermomeeter näitab 55 kraadi.

Enne viilutamist lase lihal vähemalt 10 minutit kaetult seista. Puista lihaviilude peale soolahelbeid.