Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Aedviljapasta
4-le inimesele
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Baklažaanipasta on mõnus ja toitev. Kaunista portsjonid hakitud basiiliku ja riivitud parmesaniga.
Koostisosad
-
1värske baklažaan
-
1väike sibul
-
1küüslauguküüs
-
2 sloliiviõli
-
10rohelist oliivi
-
1 slkappareid
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
1 purk(200 g) passeeritud tomateid
-
1 slsuhkrut
-
veidi soola
-
veidi purustatud musta pipart
- Lisaks:
-
värsket basiilikut
-
riivitud parmesani
Valmistamisjuhend
Lõika baklažaan kuubikuteks. Prae kuival pannil kuldpruuniks. Koori ja haki sibulad. Lisa pannile õli ja sibulad, vähenda kuumust. Küpseta mõnda aega. Lisa oliivid, kapparid, passeeritud tomat ja maitseained. Keeda 5–10 minutit. Paku koos keedetud pasta, peenestatud basiiliku ja riivitud parmesaniga.