Aedviljapasta
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Itaalia, Pearoog

Aedviljapasta

4-le inimesele
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Baklažaanipasta on mõnus ja toitev. Kaunista portsjonid hakitud basiiliku ja riivitud parmesaniga.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    värske baklažaan
  • 1
    väike sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 sl
    oliiviõli
  • 10
    rohelist oliivi
  • 1 sl
    kappareid
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 1 purk
    (200 g) passeeritud tomateid
  • 1 sl
    suhkrut
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • värsket basiilikut
  • riivitud parmesani
 

Valmistamisjuhend

Lõika baklažaan kuubikuteks. Prae kuival pannil kuldpruuniks. Koori ja haki sibulad. Lisa pannile õli ja sibulad, vähenda kuumust. Küpseta mõnda aega. Lisa oliivid, kapparid, passeeritud tomat ja maitseained. Keeda 5–10 minutit. Paku koos keedetud pasta, peenestatud basiiliku ja riivitud parmesaniga.