Normandia kanapada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Prantsuse, Pearoog

Normandia kanapada

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Broileripajale annavad mahlasust siider ja peekon.

Lisa

Koostisosad

  • veidi
    soola
  • veidi
    purustatud musta pipart
  • 2 sl
    nisujahu
  • 4 viilu
    peekonit
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 3 dl
    kuiva õunasiidrit
  • 1 sl
    Dijoni sinepit
  • 1
    värske õun
  • 1 dl
    vahukoort
  • 0.5 tl
    tüümiani
  • 4
    broileri fileetükki
 

Valmistamisjuhend

Maitsesta broilerifileed ja pööra neid jahus. Prae peekon pannil krõbedaks. Pane peekon köögipaberile, et liigne rasv välja nõrguks. Haki peekon väikesteks tükkideks. Prae broilerifileed väljanõrgunud peekonirasvas mõlemalt poolt peaaegu küpseks. Tõsta kõrvale.

Koori sibul, haki peeneks ja pane koos õliga pannile. Küpseta pisut. Lisa siider ja sinep. Keeda umbes 5 minutit.

Pese õun ja lõika pooleks. Eemalda süda ja lõika õun viiludeks. Lisa pannile õunatükid, peekon, koor ja tüümian. Pane pannile ka broilerifileed ja keeda mõni minut.