Sidruni-jogurtišerbett
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piimatooted, Munavaba, Suvi, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Sidruni-jogurtišerbett

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Värske ja sidrunine idamaine magustoit šerbett saab kiiresti valmis vahukoorest, sidrunimahlast ja Türgi jogurtist. Varu siiski aega šerbeti külmutamiseks – külmutamise käigus vajab šerbett 2–3 korda mikseriga vahustamist. Kaunista šerbetiportsjonid näiteks marjadega.

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    vahukoort
  • 0.8 dl
    suhkrut
  • 1 dl
    sidrunimahla
  • 2 tl
    riivitud sidrunikoort
  • 4 dl
    Türgi jogurtit
 

Valmistamisjuhend

Mikserda vahukoor ja suhkur vahuks. Sega sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja vahukoor jogurti hulka. Pane segu külma taluvas anumas sügavkülmikusse.

Külmutamise ajal vahusta elektrimikseriga 2–3 korral. Tõsta šerbett tassidesse. Kaunista nt marjade, küpsisepuru ja sidrunikooreviiludega.