Marineeritud põrsafilee salatipadjal
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Sealiha, Pearoog

Marineeritud põrsafilee salatipadjal

10 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    põrsa sisefileed
  • 2 sl
    õli
  • 0.5 tl
    soola
  • 1 tl
    musta pipart
  • Marinaad:
  • 1 dl
    õli
  • 0.5 dl
    sojakastet
  • 0.5 dl
    sidrunimahla
  • 0.5 dl
    hakitud peterselli
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 1 tl
    siirupit
  • 1 tl
    rosmariini
  • 1 tl
    tüümiani
  • Salatipadi:
  • 1
    pott jääsalatit
  • 1
    pott tammelehe salatit
  • 1
    pott rukolat
  • 1
    värske melon
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pool tundi enne küpsetamist tõsta põrsafilee toatemperatuurile. Pruunista filee kuumal pannil õlis. Tõsta filee ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga. Lükka filee sisse lihatermomeeter ja küpseta 150-kraadises ahjus umbes 25 minutit või kuni lihatermomeeter näitab 68 kraadi.

Lase lihal küpsetuspaberisse mähituna paarkümmend minutit seista. Sega kokku marinaad. Viiluta liha ja pane viilud servaga vormi pisut pealestikku. Kalla peale marinaad. Lase maitsestuda vähemalt 4 tundi või järgmise päevani. Tõsta lihaviilud salatilehtedele. Lõika melon kuubikuteks ja lisa salatile. Haki liha peale peterselli.