Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 gpõrsa sisefileed
-
2 slõli
-
0.5 tlsoola
-
1 tlmusta pipart
- Marinaad:
-
1 dlõli
-
0.5 dlsojakastet
-
0.5 dlsidrunimahla
-
0.5 dlhakitud peterselli
-
0.5 tlmusta pipart
-
1 tlsiirupit
-
1 tlrosmariini
-
1 tltüümiani
- Salatipadi:
-
1pott jääsalatit
-
1pott tammelehe salatit
-
1pott rukolat
-
1värske melon
-
peterselli
Valmistamisjuhend
Pool tundi enne küpsetamist tõsta põrsafilee toatemperatuurile. Pruunista filee kuumal pannil õlis. Tõsta filee ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga. Lükka filee sisse lihatermomeeter ja küpseta 150-kraadises ahjus umbes 25 minutit või kuni lihatermomeeter näitab 68 kraadi.
Lase lihal küpsetuspaberisse mähituna paarkümmend minutit seista. Sega kokku marinaad. Viiluta liha ja pane viilud servaga vormi pisut pealestikku. Kalla peale marinaad. Lase maitsestuda vähemalt 4 tundi või järgmise päevani. Tõsta lihaviilud salatilehtedele. Lõika melon kuubikuteks ja lisa salatile. Haki liha peale peterselli.