Pähkline kapsa-pohlasalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Jõulud, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab pähkleid, Sisaldab mett, Eelroog

Pähkline kapsa-pohlasalat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Peakapsast saab toidu juurde maitsva salati. Maitsesta kapsas nt meega ja lase pisut seista, seejärel lisa hulka pohlad ja purustatud pähkleid. Pähkline kapsa-pohlasalat maitseb hästi kala, liha või aedviljade juurde.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    peakapsast
  • 0.8 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 0.8
    oliiviõli
  • 0.5 dl
    heledat palsamiveiniäädikat või valgeveiniäädikat
  • 1 sl
    vedelat mett
  • 2 dl
    pohli
  • 1.5 dl
    purustatud metspähkleid
 

Valmistamisjuhend

Loputa kapsas ja lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta kapsas kaussi ning lisa sool, pipar, õli, äädikas ja mesi. Lase maitsestuda kas pool tundi toatemperatuuril või külmkapis kinnikaetuna paar tundi. Lisa pohlad ja pähklid. Paku kala, liha või aedviljade juurde.