Koorene avokaadopasta
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Pastatoidud, Sisaldab tsitruseid, Itaalia, Pearoog

Koorene avokaadopasta

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 2
    küüslauguküünt
  • 3
    avokaadot
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 1
    tops (150 g) crème fraîche'i
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • 250 g
    spagette
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ja küüslauk. Kuumuta õlis klaasjaks. Lõika avokaadod pooleks ja eemalda kivid. Tõsta viljaliha koorest välja ja tükelda. Purusta ühe avokaado viljaliha kausis kahvliga ning sega crème fraîche'iga.

Lisa sibula-küüslaugusegule crème fraîche'i segu. Piserda sidrunimahl ülejäänud avokaadotükkidele. Kuumuta kaste pidevalt segades keemiseni ning tõsta tulelt. Lisa kastmele tükeldatud avokaadod ja maitsesta. Serveeri keedetud pastaga.