Ürdimarinaadis aedviljad
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mett, Eelroog

Ürdimarinaadis aedviljad

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    väike suvikõrvits
  • 1
    punane paprika
  • 8
    kirsstomatit
  • 1 dl
    kivita oliive
  • Marinaad:
  • 1 dl
    oliiviõli
  • 0.5 dl
    sidrunimahla
  • 0.5 dl
    palsamiveiniäädikat
  • 1 sl
    vedelat mett
  • 1
    purustatud küüslauguküüs
  • 0.5 tl
    rosmariini
  • 0.5 tl
    tüümiani
  • 0.5 tl
    punet
  • 0.5 tl
    tšillipuru
  • 1 tl
    soola
  • 3 sl
    hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Lõika suvikõrvits umbes sentimeetristeks viiludeks ja poolita viilud. Lõika paprika ribadeks. Pane suvikõrvits ja paprika ahjuvormi, vala peale sorts õli ja rösti 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.

Tee tomatitesse väikesed sisselõiked. Kasta tomatid paariks sekundiks keevasse vette ja seejärel eemalda koor. Pane aedviljad ja oliivid kaussi. Sega kokku marinaad ja kalla aedviljadele. Lase öö läbi maitsestuda. Raputa peale hakitud peterselli.