Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1väike suvikõrvits
-
1punane paprika
-
8kirsstomatit
-
1 dlkivita oliive
- Marinaad:
-
1 dloliiviõli
-
0.5 dlsidrunimahla
-
0.5 dlpalsamiveiniäädikat
-
1 slvedelat mett
-
1purustatud küüslauguküüs
-
0.5 tlrosmariini
-
0.5 tltüümiani
-
0.5 tlpunet
-
0.5 tltšillipuru
-
1 tlsoola
-
3 slhakitud peterselli
Valmistamisjuhend
Lõika suvikõrvits umbes sentimeetristeks viiludeks ja poolita viilud. Lõika paprika ribadeks. Pane suvikõrvits ja paprika ahjuvormi, vala peale sorts õli ja rösti 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.
Tee tomatitesse väikesed sisselõiked. Kasta tomatid paariks sekundiks keevasse vette ja seejärel eemalda koor. Pane aedviljad ja oliivid kaussi. Sega kokku marinaad ja kalla aedviljadele. Lase öö läbi maitsestuda. Raputa peale hakitud peterselli.