
Liigitus
Toorvorsti-kapsasupp
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Toorvorst teeb kapsasupi toitvamaks. Ka porrulauk, kaalikas, porgand ja kartul maitsevad selles supis suurepäraselt. Toorvorsti-kapsasupi võid maitsestada muu hulgas tüümianiga ning pinnale puistamiseks sobib basiilik.
Koostisosad
-
300 gkapsast
-
tükk porrulauku
-
300 gkaalikat
-
2porgandit
-
3kartulit
-
1 slõli
-
2 sltomatipastat
-
1 tlköömneid
-
1 tltüümiani
-
1.5 lvett
-
2aedviljapuljongikuubikut
-
1loorberileht
-
400 gtoorvorsti
-
1 tlsoola
- Lisaks:
-
basiilikut
Valmistamisjuhend
Pese ja lõik porrulauk ja kapsas ribadeks. Koori ja tükelda juurviljad. Kuumuta porrulauku ja kapsast kastrulis õli sees. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud, tomatipüree, uhmris purustatud köömned ja tüümian ning sega mõni hetk. Lisa vesi, murendatud puljongikuubikud ja loorberileht. Keeda 5 minutit. Lisa loputatud kartulikuubikud ja keeda veel 5 minutit. Pigista toorvorsti sisu pallidena kastrulisse keeva supi sisse ja keeda veel 5 minutit, kuni vorstipallid on küpsed. Maitsesta ja raputa peale peenestatud basiilikut.