Gluteenivaba tordipõhi
Meeldib
2 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab muna, Rahvusvaheline

Gluteenivaba tordipõhi

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    muna
  • 2 dl
    suhkrut
  • 1.5 dl
    looduslikult gluteenivaba jahu (Semper Fin Mix jahusegu)
  • 0.5 dl
    kartulitärklist
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
 

Valmistamisjuhend

Määri ümmargune koogivorm korralikult rasvaga kokku ning puista üle gluteenivaba jahuseguga. Vahusta munad ja suhkur tihkeks heledaks vahuks. Sega kokku jahu, tärklis ja küpsetuspulber ning lisa segu sõeludes munavahule. Sega ettevaatlikult kokku. Vala tainas vormi ning küpseta ahju alumises osas 175 kraadi juures umbes 30 minutit. Kummuta vormist välja ja lase jahtuda.