Taipärase glasuuriga põrsafilee
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Sealiha, Aasia, Pearoog

Taipärase glasuuriga põrsafilee

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Maitsesta põrsafilee taipäraselt! Taipärase glasuuriga põrsafilee kaste sisaldab muu hulgas magusat tšillikastet ja seesamiõli. Paku fileed näiteks koos aasiapärase kapsasalatiga.

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    põrsa sisefileed
  • 1 tl
    soola
  • Glasuurkaste:
  • 0.5 dl
    magusat tšillikastet
  • 1 tl
    seesamiõli
  • 1
    laimi riivitud koor
  • tükk värsket riivitud ingverit
  • 1
    riivitud küüslauguküüs
 

Valmistamisjuhend

Prae fileed kuumal grillil, kuni selle pind on ühtlaselt pruun. Vähenda kuumust ja suru filee kõige paksemasse ossa lihatermomeeter. Tõsta filee nt ülemisele restile küpsema. Lase küpseda, kuni lihatermomeeter näitab 68–70 kraadi.

Sega omavahel glasuurkastme koostisained. Tõsta filee ahjuvormi, maitsesta soolaga ja vala peale kaste. Kata ahjuvorm fooliumiga. Lase umbes 10 minutit tõmmata. Lõika filee tükkideks ja paku juurde nt aasiapärast kapsasalatit.