
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(325 g) viilutatud vormileiba
- Täidis:
-
300 gmaitsestamata toorjuustu
-
1 pakk(180 g) külmutatud suuri krevette
-
2 sllaimimahla
-
1 dlhakitud tilli
-
0.5 dlhakitud murulauku
-
soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Sulata ja nõruta krevetid sõelal ning vajuta neid pisut lusikaga, et eralduks võimalikult palju vedelikku. Lõika krevetid noaga tükkideks. Sega toorjuust pehmemaks ning lisa krevetid, laimimahl, till, murulauk, sool ja pipar. Maitse ja kui vaja, lisa soola või pipart.
Määri täidist pooltele leivaviiludele. Tõsta ülejäänud viilud kaanteks peale ja vajuta pisut madalamaks. Lõika iga võileib kas kaheks kandiliseks või kolmnurkseks tükiks. Paku kohe söömiseks või tõsta toidukilega kaetult 1–2 tunniks külmkappi.