Traditsiooniline porgandihautis
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Eelroog, Pearoog

Traditsiooniline porgandihautis

2 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 250 g
    porgandeid
  • 2 dl
    vett
  • soola
  • 2 dl
    piima
  • 1 sl
    nisujahu
  • tükike võid
 

Valmistamisjuhend

Pese ja koori porgandid ning lõika väikesteks tükkideks. Keeda soolaga maitsestatud vees küpseks. Vala keeduvesi ära.

Sega jahu piimaga ning kalla segu porganditele, samal ajal segades. Lase mõni minut vaikselt keeda. Lisa tükike võid ja tambi nt pudrunuiaga. Kui vaja, lisa soola.