Terav kana-köögiviljasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab sojat, Linnuliha, Pearoog

Terav kana-köögiviljasupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 250 g
    kana- või kalkunifileed
  • 2 sl
    õli
  • 1 sl
    värsket riivitud ingverit
  • 1
    küüslauguküüs
  • maitse järgi hakitud värsket tšillit
  • 1
    keskmine porgand
  • 1
    väike punane sibul
  • 1
    vars sellerit
  • pool porrulauku
  • 1 l
    vett
  • 2
    kanapuljongikuubikut
  • 1 dl
    külmutatud herneid
  • 0.5 sl
    sojakastet
  • (soola ja purustatud musta pipart)
 

Valmistamisjuhend

Lõika liha sobiva suurusega tükkideks. Koori ja haki köögiviljad väikesteks tükkideks. Kuumuta vokkpann ja lisa pannipõhjale õli. Kui õli on kuum, vala pannile ingver, purustatud küüslauk ja hakitud tšilli. Kuumuta vürtse natuke aega pidevalt segades ning lisa lihatükid. Pruunista liha, kuni see on peaaegu valmis, ning vala juurde hakitud porgand. Prae veel paar minutit ning lisa ülejäänud köögiviljad. Prae veel üks minut pidevalt segades. Seejärel lisa vesi, kanapuljongikuubikud, sojakaste ja herned ning kuumuta keemiseni. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.