Šokolaadi-espressovaht
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Sõbrapäev, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Magustoit

Šokolaadi-espressovaht

10 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    tumedat šokolaadi
  • 4 dl
    vahukoort
  • 1.5 sl
    suhkrut
  • 3
    munakollast toatemperatuuril
  • 2 sl
    espressot või kanget kohvi
  • Kaunistuseks:
  • 50 g
    tumedat šokolaadi
 

Valmistamisjuhend

Tükelda šokolaad kaussi ning sulata mikrolaineahjus madalal võimsusel iga 30 sekundi järel segades. Vahusta koor ja maitsesta suhkruga. Sega toatemperatuuril munakollased ja kohv leige sulatatud šokolaadiga kokku. Lisa sulatatud šokolaadi tilk vahukoort ning sega ühtlaseks. Sega sulatatud šokolaad ülejäänud vahukoorega kergelt kokku. Tõsta väikestesse kausikestesse ja kaunista šokolaadilaastudega. Hoia külmas.