Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
70 gsoolapähkleid
-
1kanamuna
-
1 dlpiima
-
1 tlvanillisuhkrut
-
0.2 tlkaneeli
-
3banaani
-
0.5 dlfariinsuhkrut
-
8 viilusaia
- Praadimiseks:
-
vedelat margariini
Valmistamisjuhend
Rösti pähkleid kuival pannil. Sega omavahel kanamunad, piim, vanillisuhkur ja kaneel. Suru banaanid kausis kahvliga katki ja sega hulka fariinsuhkur ning röstitud pähklid. Määri 1/3 banaanisegust nelja saiaviilu peale, ülejäänud saiaviilud tõsta alumiste peale nn kaaneks. Niisuta saiu piimasegus. Kuumuta margariin pannil ja küpseta saiu mõlemalt poolt 2-3 minutit. Tõsta kõrvale ootama. Soojenda pannil ülejäänud banaanisegu. Tõsta saiad taldrikutele, tõsta pannilt nende peale ülejäänud banaanisegu ja serveeri.