Põrsaküljeliha sidruniga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Sealiha, Pearoog

Põrsaküljeliha sidruniga

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    põrsa küljeliha
  • 1 dl
    nisujahu
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    pipart
  • 2
    muna
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 2 dl
    riivsaia
  • 1
    sidruni riivitud koor
  • 0.5 dl
    hakitud peterselli
  • Praadimiseks:
  • või-õlisegu
 

Valmistamisjuhend

Tõsta nisujahu taldrikule, maitsesta soola ja pipraga. Maitsesta riivsai riivitud sidrunikoore ja hakitud peterselliga. Löö munad supitaldrikus lahti, sega hulka sidrunimahl. Keera liha kõigepealt nisujahus, seejärel muna sees ja lõpuks riivsaias. Kuumuta praepannil lusikatäis võid ja õli. Prae liha mõõdukal temperatuuril kuldpruuniks. Järelküpseta 175 kraadi juures 10–15 minutit. Serveeri kartulite ja salatiga.