Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 kgpõrsa küljeliha
-
1 dlnisujahu
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpipart
-
2muna
-
2 slsidrunimahla
-
2 dlriivsaia
-
1sidruni riivitud koor
-
0.5 dlhakitud peterselli
- Praadimiseks:
-
või-õlisegu
Valmistamisjuhend
Tõsta nisujahu taldrikule, maitsesta soola ja pipraga. Maitsesta riivsai riivitud sidrunikoore ja hakitud peterselliga. Löö munad supitaldrikus lahti, sega hulka sidrunimahl. Keera liha kõigepealt nisujahus, seejärel muna sees ja lõpuks riivsaias. Kuumuta praepannil lusikatäis võid ja õli. Prae liha mõõdukal temperatuuril kuldpruuniks. Järelküpseta 175 kraadi juures 10–15 minutit. Serveeri kartulite ja salatiga.