
Meeldib
9
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4suurt ahjukartulit
-
100 gsuitsusinki
-
2 dlriivjuustu
-
1 purk(150 g) crème fraîche'i
-
2.5 slpestokastet
-
värskelt jahvatatud musta pipart
-
2 slhakitud peterselli
Valmistamisjuhend
Pese kartulid ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Torka kartulitesse kahvliga augud. Küpseta 200-kraadise ahju keskmises osas umbes tund aega, kuni kartulid on küpsed. Lase kartulitel pisut jahtuda ja lõika neil noaga „kaas“ pealt. Uurista kartulite sisu lusikaga kaussi. Pane ka äralõigatud kaante pehme osa kaussi, et kasutada ära kogu kartul. Haki sink peeneks ning sega koos muude koostisainetega kartulimassi hulka. Täida kartulid singi-kartuliseguga. Täidis võib üle kartuli serva ulatuda. Tõsta ahju temperatuur 225 kraadini ning küpseta kartuleid 10–15 minutit, kuni need saavad kauni värvi. Paku juurde salatit.