Pehmed hakklihatacod
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Sealiha, Veiseliha, Vahemere, Eelroog, Pearoog

Pehmed hakklihatacod

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    käesooja vett
  • 12 g
    (0,25 tk) pärmi
  • 1 sl
    õli
  • 5 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    soola
  • Avokaadotäidis:
  • 2
    avokaadot
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 0.5
    punast sibulat
  • 0.8
    tšillit (mahe või kange)
  • 2 sl
    tükeldatud koriandrit
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 0.2 tl
    soola
  • Hakklihatäidis:
  • 400 g
    veisehakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    hakitud tšillikaun
  • 2
    peenestatud küüslauku
  • 3 sl
    tomatipüreed
  • 1.5 tl
    juustuköömneid
  • 0.8 dl
    vett
  • 1 tl
    punet
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 2 dl
    maisi
  • Veel läheb vaja:
  • 2 dl
    riivitud juustu (nt Cheddar)
 

Valmistamisjuhend

Lahusta pärm käesoojas vees. Lisa soola, õli ja jahu. Sõtku taigen paksuks. Lase 30 minutit kerkida.

Taigna kerkimise ajal tee valmis täidis. Purusta avokaado, lisa sidrunimahl. Lisa hulka tükeldatud tšilli, sibul ja koriander. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta õli pannil. Pane hakkliha pannile ja prae veidi aega. Lisa tükeldatud tšilli ja küüslauk. Küpseta hakkliha pruuniks. Lisa hulka tomatipüree ja juustuköömned. Küpseta veidi aega segades ja vala pannile vesi. Lase segul viis minutit keeda. Lisa mais. Maitsesta pune, soola ja pipraga.

Vormiaco-taignast pikk rull. Jaga rull kaheksaks osaks. Rulli osad hästi õhukeseks. Kuumuta malmpott ja prae üks taco korraga pruunitäpiliseks. Praadimisaeg on mõlemalt poolt 0,5-1 minutit. Pane leivad veidi niiske rätiku sisse serveerimist ootama.

Täida leivad kuuma hakklihasegu ja avokaadokreemiga. Raputa peale riivjuustu.