Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Pehme broilerimaksa pasteet
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Broilerimaksa pasteet segatakse saumikseriga ja enne serveerimist lastakse sel külmikus tahkuda. Paku näiteks koos sinepiheeringa ja keedukartuliga jõululauas. Pasteet sobib ka kinkimiseks!
Koostisosad
-
300 gkülmutatud broilerimaksa
-
1hakitud sibul
-
1.5peenestatud küüslauguküünt
-
7anšoovisefileed
-
1 tlsoola
-
0.2 tlmusta pipart
-
0.5 tltüümiani
-
100 gpehmet võid
Valmistamisjuhend
Lõika sulanud maksatükkide küljest kõõlused ära. Sulata pannil 1 sl võid. Prae maksatükke ja sibulatükke, kuni sibul on pehme. Maks võib olla pealt küpsenud, aga seest roosa. Lisa anšoovised ja maitseained. Sega hästi läbi. Lisa või tükikestena pannile. Püreesta mass saumikseriga ühtlaseks, tõsta serveerimisnõusse ja lase külmikus tahkuda.