Pehme broilerimaksa pasteet
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Eelroog

Pehme broilerimaksa pasteet

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Broilerimaksa pasteet segatakse saumikseriga ja enne serveerimist lastakse sel külmikus tahkuda. Paku näiteks koos sinepiheeringa ja keedukartuliga jõululauas. Pasteet sobib ka kinkimiseks!

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    külmutatud broilerimaksa
  • 1
    hakitud sibul
  • 1.5
    peenestatud küüslauguküünt
  • 7
    anšoovisefileed
  • 1 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 0.5 tl
    tüümiani
  • 100 g
    pehmet võid
 

Valmistamisjuhend

Lõika sulanud maksatükkide küljest kõõlused ära. Sulata pannil 1 sl võid. Prae maksatükke ja sibulatükke, kuni sibul on pehme. Maks võib olla pealt küpsenud, aga seest roosa. Lisa anšoovised ja maitseained. Sega hästi läbi. Lisa või tükikestena pannile. Püreesta mass saumikseriga ühtlaseks, tõsta serveerimisnõusse ja lase külmikus tahkuda.