Õunane heeringakaaviar
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Jõulud, Sisaldab kala, Gluteenivaba, Munavaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Uus aasta, Eesti, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Kala, Läti, Vene, Skandinaavia, Eelroog

Õunane heeringakaaviar

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    varajast kartulit
  • soola
  • tillivarsi
  • Heeringakaaviar:
  • 1 purk
    soolaheeringat (või sibularäime)
  • 1 purk
    (200 g) väherasvast crème fraîche'i
  • 1 purk
    (200 g) kodujuustu
  • 1
    värske õun
  • 1 tl
    karrit
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Pese kartulid. Keeda kartulid soola ja tillivartega maitsestatud vees kaane all küpseks, selleks kulub umbes 15 minutit. Vala vesi ära pane niiskuse eemaldamiseks potti paar lehte köögipaberit. Nõruta heeringas. Peenesta ja tõsta kaussi. Lisa crème fraîche ja kodujuust. Koori õun, eemalda seemnekoda ja lõika kuubikuteks. Lisa õunakuubikud ja karri heeringa ja kodujuustu hulka. Maitsesta musta pipraga. Paku kaaviari külmalt keedukartulite juurde.