
Meeldib
1
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 gvarajast kartulit
-
soola
-
tillivarsi
- Heeringakaaviar:
-
1 purksoolaheeringat (või sibularäime)
-
1 purk(200 g) väherasvast crème fraîche'i
-
1 purk(200 g) kodujuustu
-
1värske õun
-
1 tlkarrit
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Pese kartulid. Keeda kartulid soola ja tillivartega maitsestatud vees kaane all küpseks, selleks kulub umbes 15 minutit. Vala vesi ära pane niiskuse eemaldamiseks potti paar lehte köögipaberit. Nõruta heeringas. Peenesta ja tõsta kaussi. Lisa crème fraîche ja kodujuust. Koori õun, eemalda seemnekoda ja lõika kuubikuteks. Lisa õunakuubikud ja karri heeringa ja kodujuustu hulka. Maitsesta musta pipraga. Paku kaaviari külmalt keedukartulite juurde.