Meremehe hakklihapihv
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Varu aega, Keskmine raskusaste, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Meremehe hakklihapihv

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    kõvemat sorti või üldkartuleid
  • 2
    sibulat
  • 300 g
    seguhakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 2 tl
    sinepit
  • 4 dl
    vett (ja pisut õlut)
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 3
    vürtspipart
  • 1.5
    loorberilehte
 

Valmistamisjuhend

Lõika kartulid viiludeks ja sibulad ratasteks. Sega hakkliha hulka muna, sool ja pipar. Vormi tainast 8 kuklit ja vajuta pihvideks. Pruunista pihvid pannil. Lao pool kartuliviiludest ja sibularõngastest ahjuvormi põhja. Maitsesta kergelt soolaga. Lao peale pihvid ja määri nende pinnale sinepit. Lisa ülejäänud kartuliviilud. Kuumuta vesi ja murenda hulka puljongikuubik. Vala vesi ahjuvormi, lisa pipar ja loorberileht. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 1 tund.