Marineeritud arbuusi-nektariinisalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Puuviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Hoidised, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mett, Eelroog

Marineeritud arbuusi-nektariinisalat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    arbuusi
  • 5
    nektariini
  • Marinaad:
  • 2 sl
    tumedat palsamiveiniäädikat
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 0.8 dl
    vedelat mett
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori arbuus ja lõika kuubikuteks. Pese ja poolita nektariinid ja eemalda kivid. Tükelda puuviljad. Mõõda marinaadi koostisained potti. Lase keema tõusta, kuid ära keeda. Kalla marinaad kohe puuviljadele. Lase maitsestuda kas 10–15 minutit toasoojas või paar tundi külmikus. Paku juurde jäätist.