Meeldib
1
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gkülmsuitsu- või kergsoolalõhet
-
2 slsidrunimahla
-
150 gmaitsestamata toorjuustu
-
3 slcrème fraîche´i
-
3 slpeenestatud tilli
- Serveerimiseks:
-
rukkileiba
Valmistamisjuhend
Kata lõikelaud toidukilega. Lao lõheviilud pisut ülestikku toidukile peale neljakandiliseks plaadiks. Pintselda lõheviilud sidrunimahlaga.
Sega toorjuust crème fraîche'iga pehmemaks. Määri toorjuustusegu lõheviiludele. Raputa peale tilli. Keera lõheplaat kile abil tihedaks rulliks. Pane rull fooliumi keeratult 1–2 tunniks sügavkülma.
Võta pisut jäätunud rull sügavkülmast ning lõika viiludeks. Pane viilud väikestesse pabervormidesse või paku rukkileivaga.