Kartuli-tuunikalapannkook
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Kala, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Muna, Sisaldab kala

Kartuli-tuunikalapannkook

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 8 dl
    piima
  • 4
    muna
  • 4 dl
    nisujahu
  • 1
    kalapuljongikuubik
  • 1 tl
    pitsamaitseainet
  • 0.5 tl
    soola
  • 2
    tugeva struktuuriga kartulit
  • 2 dl
    riivjuustu
  • 1 purk
    (185/140 g) tuunikalatükke
  • 3 sl
    hakitud murulauku
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel piim, munad ja jahu. Lisa murendatud kalapuljongikuubik, pitsamaitseaine ja sool. Lase tainal umbes pool tundi paisuda.

Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud kõrge äärega ahjupannile. Koori ja riivi kartulid. Puista riivitud kartul ja riivjuust taina peale. Nõruta tuunikalakonservist vedelik välja ja laota tuunikalatükid koos hakitud murulauguga pannkoogi peale. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 25 minutit.