Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1.5 kgveise sisefileed
-
2 slvõid
-
1 tlsoola
-
purustatud musta pipart
- Täidis:
-
400 gšampinjone või 1 l metsaseeni
-
1 slõli
-
2 slsojakastet
-
1 slsinepit
-
2 slcrème fraîche´i
-
1 dlhakitud ürte (nt peterselli, basiilikut)
-
purustatud musta pipart
- Lisaks:
-
sidumiseks küpsetusnööri
Valmistamisjuhend
Tükelda seened ja prae neid kuival pannil, kuni vedelik on aurustunud. Prae seeni õlis ning lisa sojakaste, sinep ja crème fraîche. Hauta veidi ning lisa ürdid ja pipar. Eemalda filee kitsad otsad ja lõika filee leheks. Maitsesta soola ja pipraga,
määri peale täidis. Seo liha rulli ja maitsesta ka väljastpoolt. Sulata pannil või ja pruunista selles filee. Lükka lihatermomeeter liharulli sisse ja küpseta 125-kraadises ahjus umbes 25–30 minutit, kuni sisetemperatuur on 60 kraadi. Kui soovid, et filee oleks läbi küpsenud, lase sisetemperatuuril tõusta 65–70 kraadini. Lase 15 minutit fooliumi all tõmmata.