Tomatisupp krõbeda peekoniga
Meeldib
3 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Tomatisupp krõbeda peekoniga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 40 g
    porrulauku
  • 3
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    õli
  • 7 dl
    vett
  • 1 purk
    purustatud tomateid
  • 3 sl
    tomatipastat
  • 1 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    basiilikut
  • 0.2 tl
    soola
  • musta pipart
  • 6 tilka
    soovi korral Tabasco kastet
  • 170 g
    peekonit
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda sibul. Pese ja viiluta porrulauk. Purusta küüslauguküüned. Kuumuta potis õli ning hauta sibul, küüslauk ja porrulauk klaasjaks. Lisa vesi, purustatud tomatid ja tomatipasta. Maitsesta ja keeda 10 minutit. Prae samal ajal peekoniviilud pannil mõõdukal temperatuuril krõbedaks. Lõika krõbedaks praetud peekoniviilud kääridega väikesteks tükkideks. Serveeri supp peekoni ja värske leivaga.