Broilerifileed ja tomati-valgeveinikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sojat, Linnuliha, Pearoog

Broilerifileed ja tomati-valgeveinikaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (430 g) broilerifileed
  • 1 sl
    õli
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Kaste:
  • 1
    sibul
  • 2 sl
    õli või võid
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1.5 dl
    kuiva valget veini
  • 1 tl
    rosmariini
  • 1 tl
    suhkrut
  • 2 dl
    koort
  • 1 sl
    sojakastet
 

Valmistamisjuhend

Prae broilerifileed õlis küpseks, umbes 4–5 minutit kummaltki poolt. Maitsesta soola ja pipraga ning mähi fooliumisse ootama. Koori ja haki sibul. Kuumuta sibul õlis klaasjaks. Lisa tomatipüree ja kuumuta veel mõni minut. Lisa pannile vein, rosmariin ja suhkur. Keeda, kuni umbes pool vedelikust on aurustunud. Lisa koor ja broileriribad. Keeda veel paar minutit, kuni broiler on läbi kuumenenud. Paku juurde näiteks ahjus röstitud kartuliviile või -sektoreid.