Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
200 gkuivatatud pehmeid aprikoose
-
2želatiinilehte
-
200 gmaitsestamata väherasvast toorjuustu
-
0.5sidruni koor
-
0.5 dlsuhkrut
-
3 slsidrunimahla
-
2 dlväherasvast vahukoort
- Peale panemiseks:
-
4.5 slmandlilaaste
Valmistamisjuhend
Lase aprikoosid kannmikseris tugevaks püreeks. Pane želatiinilehed külma vette ligunema. Pehmenda kausis toorjuust ja lisa aprikoosipüree, korralikult pestud sidruni riivitud koor ning suhkur. Kuumuta potis sidrunimahl ja lahusta pigistatud želatiin mahlas. Lase veidi aega jahtuda ja lisa želatiinileem ettevaatlikult segades juustusegule. Lisa lõpuks segades vahustatud koor. Tõsta segu lusikaga pokaalidesse ja lase külmas paar tundi tarretuda. Rösti mandlilaastud kuival pannil kuldpruuniks ja raputa pokaalide sisu peale.