Panzanella
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Eelroog

Panzanella

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4.5 viilu
    paksu pisut kuivanud leiba
  • 4.5
    tomatit
  • 1 purk
    (99/65 g) väikeseid kappareid
  • 0.5
    potti basiilikut
  • Kaste:
  • 2 sl
    punase veini äädikat
  • 1 dl
    oliiviõli
  • 2 tl
    suhkrut
  • 0.5 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Murenda leib tükkideks kaussi parajalt suurteks tükkideks. Pese ja poolita tomatid, eemalda varred ja võta seemned lusikaga välja. Tükelda tomatid. Nõruta kapparid. Pane tomatid ja kapparid leiva juurde kaussi. Sega kokku kastme koostisosad. Kalla kaste leiva-tomatisegu peale. Lase 15–30 minutit toasoojas maitsestuda. Rebi hulka basiilikulehed.