Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Palsamiäädikaga marineeritud lõhe
4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Marineeritud lõhe on suurepärane toit külalistele pakkumiseks. Varu lõhe maitsestumiseks kolm tundi aega. Paku juurde salatit, sidrunimajoneesi ja leiba.
Koostisosad
-
600 glõhefileed
-
1 tlsoola
-
0.2 tlmusta või valget pipart
-
0.5 dlpalsamiäädikat
-
0.5sidruni mahl
-
4päikesekuivatatud tomatit
-
2 slõli päikesekuivatatud tomatite purgist
-
2 slkappareid
-
2 slhakitud tilli
Valmistamisjuhend
Nopi lõhefileest luud välja ja pane filee õliga määritud ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Sega omavahel palsamiäädikas, sidrunimahl ja päikesekuivatatud tomatite õli. Vala segu lõhe peale.
Lisa tükeldatud tomatid, kapparid ja hakitud till. Kata kala toidukilega ja lase umbes 3 tundi maitsestuda. Paku lõhe juurde rohelist salatit, sidruniga maitsestatud majoneesi ja värsket leiba.