Vokitud kurgid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab mett, Eelroog

Vokitud kurgid

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Ka kurki võib vokkida! Vokitud kurk maitseb hästi näiteks liha, kana või kala juurde. Vaata lihtsa, muna- ja gluteenivaba taimetoidulisandi õpetust.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    värske kurk
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 1 sl
    valge veini äädikat
  • 1 sl
    mett
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 0.5 dl
    hakitud tilli
 

Valmistamisjuhend

Loputa, poolita ja viiluta kurk. Kuumuta pannil õli ja prae kurgiviilud kiiresti õlis. Maitseta valgeveiniäädika, mee ja soolaga. Tõsta serveerimisnõusse ja sega hulka hakitud till.