Viinerivokk
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Viinerivokk

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Viinereid ja aedvilju vokkides saad argise õhtusöögi kiiresti valmis. Paku viinerivoki juurde magusat tšillikastet.

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    brokolit
  • 400 g
    viinereid
  • 1
    värske paprika
  • 300 g
    nuudleid
  • 2 tl
    seesamiõli
  • 2 tl
    rapsiõli
  • soola
  • 1 sl
    sojakastet
  • 0.5
    peenestatud punast tšillit
  • Lisaks:
  • magusat tšillikastet
 

Valmistamisjuhend

Tükelda brokoli pea ja vars. Keeda brokolit mõni minut ja vala vesi ära. Tükelda viinerid. Poolita paprika, eemalda seemned ja südamik. Tükelda paprika.

Lase suur kogus vett keema ja murra vette nuudlid. Lase 5 minutit haududa.

Kuumuta pannil õli ja pruunista viineritükid. Lisa brokoli ja paprika, prae pisut. Maitsesta soolaga. Nõruta nuudlid ja lisa pannile. Lisa sojakaste ja tšilli, sega läbi. Paku juurde magusat tšillikastet.