
Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gporgandit
-
1värske porrulauk
-
2 slõli
-
1aedviljapuljongikuubik
-
500 gpurustatud tomatit
-
7 dlvett
-
1 tlsoola
-
1 tlsuhkrut
-
purustatud musta pipart
-
1 tlkuivatatud tüümiani
-
2 dlväikesi makarone
-
400 gviinereid
- Serveerimiseks:
-
hapukoort
Valmistamisjuhend
Koori ja viiluta porgandid. Lõika porru pikuti pooleks ja loputa korralikult jooksva vee all. Lõika porru ribadeks. Kuumuta potis õli ning kuumuta selles porgandit ja porrulauku. Lisa puljongikuubik, purustatud tomatid, vesi, sool, suhkur, pipar ja tüümian. Hauta aedvilju kaane all 10 minutit. Lisa makaronid ja viineritükid. Keeda umbes 10 minutit või kuni makaronid on küpsed. Kui supp on liiga paks, siis lisa vedelikku. Kui soovid, paku supi juurde hapukoort.