Valge šokolaadi ja jõhvika panna cotta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Itaalia, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Sõbrapäev, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Munavaba, Jõulud, Piimatooted, Magustoit

Valge šokolaadi ja jõhvika panna cotta

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Panna cotta on magustoitude klassika. Valge šokolaadi panna cotta võid valmiks teha juba eelmisel päeval. Panna cotta peale tulev jõhvikaželee saab valmis kergesti ja kiiresti, kuid jäta jõhvikaželeele paar tundi tardumiseks aega.

Lisa

Koostisosad

  • 3
    želatiinilehte
  • 100 g
    valget šokolaadi
  • 2 dl
    vahukoort
  • 2 dl
    piima
  • Peale:
  • 1
    želatiinileht
  • 2 dl
    külmutatud jõhvikaid
  • 1 dl
    vett
 

Valmistamisjuhend

Leota želatiinilehti umbes 5 minutit külmas vees. Tükelda šokolaad. Lase koor ja piim keema. Sulata hulka šokolaad ja kuivaks pigistatud želatiinilehed. Jaota segu klaasidesse.

Lase külmikus vähemalt 4 tundi või üle öö tarduda.

Valmista želee. Leota želatiinilehte 5 minutit külmas vees. Keeda jõhvikaid paar minutit vees, kuni marjad on pehmenenud. Kalla marjad sõelale ja suru läbi sõela tagasi leeme hulka. Lase leem keema. Lahusta leemes želatiin. Jahuta umbes 5 minutit.

Tõsta želee lusikaga panna cotta'de peale. Lase paar tundi külmikus tarduda.