Vahemerepärased hakklihapihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Veiseliha, Vahemere, Pearoog

Vahemerepärased hakklihapihvid

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    delikatess-veisehakkliha
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 3 sl
    hakitud värsket basiilikut
  • 2 sl
    Provence'i ürdisegu
  • 1
    muna
  • 1 tl
    soola
  • 1 sl
    Dijoni sinepit
  • Katteks:
  • 1
    pall mozzarella't (125 g)
  • 1
    tomat
  • 4
    basiilikulehte
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning hauta kergelt õlis. Sega kausis hakklihaga sibul, hakitud basiilik, ürdisegu, muna, sool ja sinep. Vormi segust märgade kätega neli ümmargust pihvi ja tõsta kergelt õliga määritud ahjuvormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta pihvid ahjust välja. Keera ahi grillrežiimile. Viiluta mozzarella ja tomat neljaks osaks. Tõsta igale juustuviilule üks basiilikuleht ja tomativiil. Tõsta viilud kuumade pihvide peale ja grilli ahjus mõni minut, kuni juust on sulanud ja tomatid kergelt pruunistunud. Serveeri värske salatiga.