Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gdelikatess-veisehakkliha
-
1sibul
-
1 sloliiviõli
-
3 slhakitud värsket basiilikut
-
2 slProvence'i ürdisegu
-
1muna
-
1 tlsoola
-
1 slDijoni sinepit
- Katteks:
-
1pall mozzarella't (125 g)
-
1tomat
-
4basiilikulehte
Valmistamisjuhend
Koori ja haki sibul ning hauta kergelt õlis. Sega kausis hakklihaga sibul, hakitud basiilik, ürdisegu, muna, sool ja sinep. Vormi segust märgade kätega neli ümmargust pihvi ja tõsta kergelt õliga määritud ahjuvormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta pihvid ahjust välja. Keera ahi grillrežiimile. Viiluta mozzarella ja tomat neljaks osaks. Tõsta igale juustuviilule üks basiilikuleht ja tomativiil. Tõsta viilud kuumade pihvide peale ja grilli ahjus mõni minut, kuni juust on sulanud ja tomatid kergelt pruunistunud. Serveeri värske salatiga.