Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gpõrsa sisefileed
-
1 tlpihvimaitseainet
-
1 tlsoola
- Ürdi-seemnesegu:
-
1 dlpeenestatud maitsetaimi (peterselli, basiilikut)
-
3 slriivitud parmesani
-
2 slpäevalilleseemneid
-
1küüslauguküüs
-
0.5sidruni riivitud koor
-
2 sloliiviõli
Valmistamisjuhend
Küpseta fileed kuumal grillil, nii et pind pruunistub. Vähenda temperatuuri ja lükka filee kõige paksema koha sisse lihatermomeeter. Tõsta filee nt ülemisele restile küpsema. Lase küpseda, kuni lihatermomeeter näitab 68–70 kraadi.
Raputa maitseained ahjuvormi ja pööra fileed maitseainesegus. Kata ahjuvorm fooliumiga. Fooliumi all tõmmates tõuseb sisetemperatuur veel paari kraadi võrra. Purusta ürdi-seemnesegu koostisained köögikombainis. Lõika filee tükkideks ning raputa peale ürdi-seemnesegu.