Tuunikalapasta
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Kala, Itaalia, Pearoog

Tuunikalapasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Tuunikalapasta on soodne ja maitsev argipäevane roog. Pastakastmega sobivad hästi kokku fusilli\'d.

Lisa

Koostisosad

  • 2 konservi
    tuunikalatükke õlis
  • 0.5
    väikest porrulauku
  • 1
    punane paprika
  • 1 spl
    õli
  • 2.5 dl
    küüslaugu-ürdimaitselist crème fraîche'i
  • 2 spl
    tomatipastat
  • 1 dl
    vett
  • 1
    kalapuljongikuubik
  • 3 spl
    hakitud tilli
  • Lisaks:
  • fusilli't
 

Valmistamisjuhend

Nõruta tuunikala. Lõika hoolikalt pestud porrulauk õhukesteks viiludeks. Haki paprika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta porrulauku ja paprikat veidi aega kastrulis õlis. Lisa küüslaugu-ürdimaitseline crème fraîche, tomatipasta, vesi ja kalapuljongikuubik. Keeda mõni minut madalal temperatuuril. Lisa kastmele tuunikalatükid ja hakitud till. Serveeri näiteks fusilli-pastaga.