
Meeldib
8
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Tuunikalapasta
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Tuunikalapasta on soodne ja maitsev argipäevane roog. Pastakastmega sobivad hästi kokku fusilli\'d.
Koostisosad
-
2 konservituunikalatükke õlis
-
0.5väikest porrulauku
-
1punane paprika
-
1 splõli
-
2.5 dlküüslaugu-ürdimaitselist crème fraîche'i
-
2 spltomatipastat
-
1 dlvett
-
1kalapuljongikuubik
-
3 splhakitud tilli
- Lisaks:
-
fusilli't
Valmistamisjuhend
Nõruta tuunikala. Lõika hoolikalt pestud porrulauk õhukesteks viiludeks. Haki paprika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta porrulauku ja paprikat veidi aega kastrulis õlis. Lisa küüslaugu-ürdimaitseline crème fraîche, tomatipasta, vesi ja kalapuljongikuubik. Keeda mõni minut madalal temperatuuril. Lisa kastmele tuunikalatükid ja hakitud till. Serveeri näiteks fusilli-pastaga.