Tuunikala-spinatipirukad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Kala, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Emadepäev, Isadepäev, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Juur- ja köögiviljad, Sisaldab kala, Piknik

Tuunikala-spinatipirukad

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    külmutatud pirukatainast (400 g)
  • 1 purk
    tuunikala (185 g)
  • 2
    kanamuna
  • 100 g
    värsket spinatit
  • soola
  • musta pipart
  • Määrimiseks:
  • kanamuna
 

Valmistamisjuhend

Sulata tainas pakendil oleva õpetuse järgi. Keeda mune 7 minutit. Auruta spinatit tilgas vees umbes 1 minut. Nõruta ja peenesta. Sega tuunikalast, tükeldatud munadest ja spinatist valmis täidis ning maitsesta. Rulli tainas nii õhukeseks leheks, et saad sellest lõigata 6 pirukasuurust tükki. Tõsta täidis tainatükkidele. Vajuta tainaääred nt tassiäärega kinni. Määri munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 12 minutit või kuni pirukad on ilusti pruunid.