Liigitus
Tulised broileripirukad
30 tükki
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
” Peida kohupiima-võitaina sisse broilerit, tšillipastat ja mett. Broileripirukad maitsevad kodusel koosviibimisel ja sobivad hästi ka Rootsi lauda.
Koostisosad
- Kohupiima-võitainas:
-
250 gmargariini
-
3 dlnisujahu
-
1 dltäisteranisujahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
1 purk(250 g) kohupiima
- Täidis:
-
300 gbroilerifilee ribasid
-
1 slõli
-
1väike sibul
-
1 tlpihvimaitseainet
-
1 slmett
-
0.5 tltšillipastat
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
2keedetud kanamuna
-
4 slrohelisi oliive
Valmistamisjuhend
Näpi margariin ja kuivained kausis kokku. Lisa kohupiim ja sega tainaks. Keera tainas kilesse ja tõsta külmikusse. Pruunista broilerifileed pannil õlis. Koori ja haki hulka sibul. Sega pannil maitseained. Tõsta jahtuma.
Peenesta munad ja oliivid. Sega broilerisegu muna-oliivisegu hulka. Rulli tainast jahusel laual õhuke leht. Lõika tainast vormi või klaasiga ümmargused põhjad. Pane igale põhjale kuhjake täidist. Voldi põhjad pooleks ja vajuta servad kinni. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.