Tulised broileripirukad
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab mett, Linnuliha, Aasia, Eelroog

Tulised broileripirukad

30 tükki
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Peida kohupiima-võitaina sisse broilerit, tšillipastat ja mett. Broileripirukad maitsevad kodusel koosviibimisel ja sobivad hästi ka Rootsi lauda.

Lisa

Koostisosad

  • Kohupiima-võitainas:
  • 250 g
    margariini
  • 3 dl
    nisujahu
  • 1 dl
    täisteranisujahu
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • 1 purk
    (250 g) kohupiima
  • Täidis:
  • 300 g
    broilerifilee ribasid
  • 1 sl
    õli
  • 1
    väike sibul
  • 1 tl
    pihvimaitseainet
  • 1 sl
    mett
  • 0.5 tl
    tšillipastat
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 2
    keedetud kanamuna
  • 4 sl
    rohelisi oliive
 

Valmistamisjuhend

Näpi margariin ja kuivained kausis kokku. Lisa kohupiim ja sega tainaks. Keera tainas kilesse ja tõsta külmikusse. Pruunista broilerifileed pannil õlis. Koori ja haki hulka sibul. Sega pannil maitseained. Tõsta jahtuma.

Peenesta munad ja oliivid. Sega broilerisegu muna-oliivisegu hulka. Rulli tainast jahusel laual õhuke leht. Lõika tainast vormi või klaasiga ümmargused põhjad. Pane igale põhjale kuhjake täidist. Voldi põhjad pooleks ja vajuta servad kinni. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.