Liigitus
Traditsioonilised põrsaküljed
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Paneeritud põrsaküljed on traditsiooniline ja mõnus sügisetoit. Hauta ahjus muredaks ja söö koos hautatud sibula ning õhulise kartulipudruga.
Koostisosad
-
4põrsakülge
-
4 slsinepit
-
1 dlnisujahu
-
0.5 tlsoola
-
musta pipart otse veskist
-
2muna
-
1 dlriivsaia
-
praadimiseks võid
- Lisaks:
-
3 slvõid
-
5suurt ratasteks lõigatud sibulat
-
1 tlsuhkrut
-
2 dllihapuljongit
Valmistamisjuhend
Võta kolm taldrikut. Pane ühele nisujahu, sool ja jahvatatud musta pipart. Klopi teises taldrikus lahti munad ja mõõda kolmandale riivsai. Määri põrsaküljed sinepiga ja keera neid seejärel nisujahus, munas ja lõpuks riivsaias. Prae kuumal pannil võis seni, kuni pind hakkab värvi võtma. Tõsta ahjuvormi. Paku juurde hautatud sibulat. Kuumuta pannil või ja lase vahul kaduda. Lisa sibularõngad ja suhkur. Sega, kuni sibulad hakkavad värvi muutma. Lisa lihapuljong ja lase keema. Kalla sibulasegu põrsakülgedele ja lase 175-kraadises ahjus küpseda 15–30 minutit, olenevalt põrsakülgede paksusest.
Paku õhulise kartulipudruga.