Traditsioonilised põrsaküljed
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Traditsioonilised põrsaküljed

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Paneeritud põrsaküljed on traditsiooniline ja mõnus sügisetoit. Hauta ahjus muredaks ja söö koos hautatud sibula ning õhulise kartulipudruga.

Lisa

Koostisosad

  • 4
    põrsakülge
  • 4 sl
    sinepit
  • 1 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    soola
  • musta pipart otse veskist
  • 2
    muna
  • 1 dl
    riivsaia
  • praadimiseks võid
  • Lisaks:
  • 3 sl
    võid
  • 5
    suurt ratasteks lõigatud sibulat
  • 1 tl
    suhkrut
  • 2 dl
    lihapuljongit
 

Valmistamisjuhend

Võta kolm taldrikut. Pane ühele nisujahu, sool ja jahvatatud musta pipart. Klopi teises taldrikus lahti munad ja mõõda kolmandale riivsai. Määri põrsaküljed sinepiga ja keera neid seejärel nisujahus, munas ja lõpuks riivsaias. Prae kuumal pannil võis seni, kuni pind hakkab värvi võtma. Tõsta ahjuvormi. Paku juurde hautatud sibulat. Kuumuta pannil või ja lase vahul kaduda. Lisa sibularõngad ja suhkur. Sega, kuni sibulad hakkavad värvi muutma. Lisa lihapuljong ja lase keema. Kalla sibulasegu põrsakülgedele ja lase 175-kraadises ahjus küpseda 15–30 minutit, olenevalt põrsakülgede paksusest.

Paku õhulise kartulipudruga.