
Meeldib
2
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Põhi:
-
150 gkoorega mandleid
-
3 dlrosinaid
- Täidis:
-
150 gIndia pähkleid
-
2keskmise suurusega banaani
-
1 dlkookoskoort
-
200 gtumedat šokolaadi
- Katteks:
-
pohli või muid marju
Valmistamisjuhend
Aseta mandlid ja pähklid eraldi vette ligunema. Leota umbes 4 tundi. Valmista koogipõhi, purustades mandlid ja rosinad koos köögikombainis. Kata lahtikäiva koogivormi (läbimõõduga 20 cm) põhi küpsetuspaberiga. Laota segu vormi põhja ja servadele. Aseta vorm sügavkülma.
Tükelda šokolaad väikesesse kastrulisse ja sulata pliidil madalal tulel. Purusta pähklid peenikeseks puruks. Lisa banaanid ja kookoskoor ning sega kokku. Lisa täidisele sulatatud šokolaad ja sega ühtlaseks massiks. Vala täidis koogipõhjale ja sügavkülmuta. Tõsta kook veidi aega enne serveerimist toatemperatuurile. Kaunista marjadega.