Toorkook šokolaadiga
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Vegan, Jõulud, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sõbrapäev, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab pähkleid

Toorkook šokolaadiga

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • Põhi:
  • 150 g
    koorega mandleid
  • 3 dl
    rosinaid
  • Täidis:
  • 150 g
    India pähkleid
  • 2
    keskmise suurusega banaani
  • 1 dl
    kookoskoort
  • 200 g
    tumedat šokolaadi
  • Katteks:
  • pohli või muid marju
 

Valmistamisjuhend

Aseta mandlid ja pähklid eraldi vette ligunema. Leota umbes 4 tundi. Valmista koogipõhi, purustades mandlid ja rosinad koos köögikombainis. Kata lahtikäiva koogivormi (läbimõõduga 20 cm) põhi küpsetuspaberiga. Laota segu vormi põhja ja servadele. Aseta vorm sügavkülma.

Tükelda šokolaad väikesesse kastrulisse ja sulata pliidil madalal tulel. Purusta pähklid peenikeseks puruks. Lisa banaanid ja kookoskoor ning sega kokku. Lisa täidisele sulatatud šokolaad ja sega ühtlaseks massiks. Vala täidis koogipõhjale ja sügavkülmuta. Tõsta kook veidi aega enne serveerimist toatemperatuurile. Kaunista marjadega.