Tomati-anšoovisepasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Kala, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sisaldab kala

Tomati-anšoovisepasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Pasta puttanesca ehk tomati-anšoovisepastat on lihtne teha ka koduköögis. Võta maitse järgi kas tagliatelle\'t või spagette. Raputa pastaroa pinnale lõpuks hakitud peterselli ja riivitud parmesani.

Lisa

Koostisosad

  • 350 g
    tagliatelle't või spagette
  • 250 g
    kirsstomateid
  • 1
    suur sibul
  • 3
    küüslauguküünt
  • 7
    anšoovisefileed
  • 2.5 sl
    oliiviõli
  • 0.5 tl
    tšillimaitseainete segu või hakitud tšillit
  • 1 dl
    kivita oliive
  • musta pipart
  • 3 sl
    hakitud peterselli
  • riivitud parmesani
 

Valmistamisjuhend

Poolita tomatid. Tükelda sibul. Tükelda anšoovisefileed. Kuumuta haudepotis õli. Kuumuta sibul õlis pehmeks. Lisa tšilli, tomatid ja anšoovised. Kuumuta veidi, segades.

Keeda pasta pakendil oleva õpetuse järgi. Sega hulka oliivid ja tomati-anšoovisesegu. Maitsesta musta pipraga. Puista peale hakitud peterselli ja riivitud parmesani.