Tex-mex-suvikõrvitsapaadid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba

Tex-mex-suvikõrvitsapaadid

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2
    suvikõrvitsat
  • soola
  • Täidis:
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 250 g
    hakkliha
  • 3 sl
    takomaitseainesegu
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 purk
    (100 g) takomaitsestatud toorjuustu
  • 1 dl
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Poolita suvikõrvitsad ja eemalda neist lusikaga pehme sisu. Raputa lõikepindadele pisut soola. Peenesta pehme sisu. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned.

Pruunista hakkliha ja sibul pannil õlis. Lisa takomaitseainesegu, suvikõrvitsa sisu ja tomatipüree. Sega veidi. Tõsta pann tulelt ja lase jahtuda.

Kuivata suvikõrvitsate pinnad köögipaberiga. Sega hakklihasegule toorjuust ja riivjuust. Täida suvikõrvitsad seguga ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas umbes 15 minutit.