Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(180 g) kaerakuivikuid
-
100 gmargariini
- Täidis:
-
4želatiinilehte
-
300 gkülmsuitsulõhe viilusid
-
1punane sibul
-
1pott tilli
-
2 dlvahukoort
-
1 purk(200 g) krevetimaitselist toorjuustu
-
1 purk(200 g) vedelat hapukoort
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1sidruni mahl
- Kaunistuseks:
-
1 pakk(150 g) külmsuitsulõhe viile
-
tilli
Valmistamisjuhend
Lahusta želatiinilehed keevas sidrunimahlas. Vala želatiinisegu täidise hulka, kogu aeg segades. Vala segu vormi. Lase kinnikaetult järgmise päevani külmikus tarduda. Kaunista külmsuitsulõhe ja tilliga.
Purusta kuivikud köögikombainis jahuks. Sega hulka sulatatud margariin. Vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (läbimõõt 24 cm) põhjale.
Pane želatiinilehed külma vette ligunema. Tükelda lõheviilud. Koori sibul ja peenesta koos tilliga. Vahusta koor. Sega toorjuust hapukoorega. Sega hulka sibul, till ja maitseained. Tõsta hulka vahukoor ja lõhetükid.