Tandoori kanakoivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Linnuliha, Aasia, Pearoog

Tandoori kanakoivad

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4
    broilerikoiba
  • 4 sl
    Türgi jogurtit
  • 0.5
    sidruni mahl
  • jupp värsket ingverit
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    garam masala maitseainesegu
  • 1 sl
    tšillimaitsesegu
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    kurkumit
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku jogurt, sidrunimahl, riivitud ingver, purustatud küüslauguküüs ja ülejäänud maitseained. Tõsta broilerikoivad tugevasse külmutuskotti. Tõsta jogurti-maitseainesegu kotti. Vajuta kotist õhk välja ja sulge. Keera kotti, et koivad kattuks ühtlaselt maitseaineseguga. Lase koibadel külmkapis üks ööpäev maitsestuda.

Tõsta koivad ahjuvormi. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 50 minutit või kuni liha hakkab luudelt eralduma.